Wie zijn wij?

Kurt Maessen en Elke Pijpers zijn de eigenaars van Maessen verfgroothandel. Ze zijn ondertussen al 17 jaar samen waarvan 8 jaar getrouwd. Met drie kleine kindjes heerst er bij hun thuis altijd een gezellige drukte. Maar dat weerhield hun niet om voor een nieuw avontuur te gaan en een nieuwe zaak uit de grond te stampen.
Interieur, en dan voornamelijk verf en behang, zit Elke in het bloed. Ze is namelijk al de derde generatie in de familiezaak Pijpers BV "ModeVoorMuren" te Bree. Toen Kurt een tiental jaar geleden mee in de zaak stapte bleek dat hij hier ook duidelijk een talent voor had. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan in de winkel zag Kurt de mogelijkheid om dit verder uit te breiden met een groothandel. En zo werd Maessen Verfgroothandel geboren.

Wie is Kurt?

Hoi, Ik ben Kurt en ik ben verantwoordelijk voor de verkoop en het contact met de schilders. Voor vragen kan je mij steeds bereiken, ik sta je graag bij met raad en daad. Werfbezoeken doen, adviezen geven of samen op zoek gaan naar de juiste oplossingen? Voor mij is het dagelijkse kost. 
Met mijn schilders bouw ik graag een persoonlijke band op. Voor mij is niemand een nummer en wil daardoor een unieke service bieden. Zo help ik graag waar ik kan. Omdat we zelf een startende verfgroothandel zijn, wil ik graag mee groeien met de schilders. Opleidingen geven is dan ook een belangrijk luik van onze organisatie. 
Ik hoop dat ik op deze manier een hecht team kan vormen met mijn schilders en dat we elkaar op die manier kunnen versterken. Met een wederzijds vertrouwen kunnen we samen bouwen aan een mooie toekomst.

Wie is Elke?

Doordat ik de derde generatie ben in onze verf- en behangspeciaalzaak, kan je wel een beetje zeggen dat interieur er met de paplepel is ingegeven. Vroeger hielp ik als kind dan ook al graag mee met mijn papa. Na mijn schoolcarrière ben ik het dan ook niet ver gaan zoeken en ben ik meteen begonnen met werken in de winkel.
Nadat Kurt mee in de zaak is gestapt zijn we samen een nieuw verhaal begonnen naast, maar wel in samenwerking met, de winkel. Namelijk Maessen Verfgroothandel.
Hier ben ik verantwoordelijk voor de creatieve kant van zaken. Bij mij kan je steeds terecht voor kleuradvies of een interieurstyling. Ik ben zeer leergierig en sta graag open voor nieuwe dingen. Daarom volg ik regelmatig korte opleidingen of trainingsdagen over interieurstyling om helemaal up-to-date te zijn van de laatste nieuwe trends. Daarnaast  ben ik de drijvende kracht achter onze webshops en neem ik de sociale media ook voor mijn rekening.