MINERAL 

DECO PAINTS


De betonlook. Deze prachtige techniek wint steeds meer aan populariteit en komt steeds meer naar voor in verschillende stijlen en interieurs. En terecht... Met  deze techniek krijgt iedere ruimte een warme, unieke uitstraling.

Met MPD willen wij nu ook het gebruiksgemak van microcement  verbeteren. Door een “ready mix” van hoge kwaliteit aan te bieden. Met een eigen uniek kleurenpallet kant en klaar voor u gekleurd via de mengmachine.

READY MIX

KANT EN KLARE MICROCEMENT

MDP, kort voor Mineral Deco Paints, staat voor een hoog kwalitatieve producten voor de professionele schilder. Dankzij dit uitgebreide gamma hebben wij alles in huis om uw project volledig af te werken. 

Verkrijgbaar in verschillende korrelgrootte: 

L = 1 KG/M²

M = 0,7 KG/M²

S = 0,3 KG/M²

STAPPEN PLAN

Stap 1
STUC PRIM

Voor een sterke basis die zorgt voor een uitstekende hechting gebruiken we de STUC PRIM. Deze zorgt er niet alleen voor dat de volgende lagen perfect kunnen hechten maar zorgt ook voor een langere open tijd door de inzuiging in de ondergrond te verkleinen. Dit zal het eindresultaat uiteraard alleen maar ten goede komen.

Stap 2
AQUA FIX

Een extreem waterdicht product dat van ieder materiaal een waterdichte ondergrond maakt. Door zijn unieke samenstelling is deze kant en klare “AQUA FIX” perfect scheur-overbruggend en 100% waterdicht.
Geschikt voor vloeren, muren, aanrechtbladen en ook ideaal voor in douchecellen.

Stap 3
MINERAL STUC
"READY MIX"

Deze kant en klare microcement wordt voor u op kleur gemengd, in één van onze unieke kleuren, via de mengmachine. Verkrijgbaar in 3 verschillende korreldiktes: L , M, S
Zo krijgt u iedere keer opnieuw een perfect resultaat in identiek dezelfde kleur.

Stap 4 
SEAL & PROTECT

Om een lange duurzaamheid en een gemakkelijk onderhoud te verzekeren “sealen” we als laatste af met de “SEAL & PROTECT”. Een watergedragen 2K vernis met een fluweel matte uitstraling, de betonlook komt zo nog beter tot zijn recht en zorgt hiermee voor een adembenemende finish.

Vragen of interesse in MDP? 

Bel (+32)477/491743